Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 26 de enero de 2016

FOTOS ANTIGUES D’AIELO DE MALFERIT.




Esta etiqueta té com a objectiu primordial difondre l’ARXIU FOTOGRÀFIC DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL “Degà Ortiz i Sanz” d’Aielo de Malferit. La Biblioteca, des de fa anys, recull, escaneja, cataloga i difon el ric patrimoni fotogràfic que guardem a les nostres cases, als calaixos s'amaguen fotografies que són veritables tresors i una font bàsica per a conèixer el nostre passat i fer-lo visible.

Les fotografies, ens ajuden a conservar i descobrir la imatge del nostre passat com a poble. Gràcies a totes aquelles persones que ens confien els seus retrats familiars per a que siguen digitalitzats per la Biblioteca. 


Ajudant-nos a enriquir l’arxiu d’imatges, un projecte de tots i totes els que estimem Aielo de Malferit. 

NO TIREU MAI UNA FOTO ANTIGA!

Dipositeu-la en l’arxiu fotogràfic, per a generacions futures!!!.

Cada fotografia d’este arxiu, recull testimonis i vivències de la nostra gent, generacions de persones que visqueren diferents èpoques i moments de la història d’Aielo, les festes, les tradicions, l’escola, els oficis, la gent, la població... tot allò que ens identifica, forma part d’este arxiu que es nodreix de les donacions o de cessions per part de particulars. 


En cas que tingueu fotografies històriques, i voleu que formem part d’este arxiu, vos agrairíem que contactareu amb nosaltres, en les dependències de la Biblioteca Pública, Eixample, 3. I en horari de dilluns a divendres i de 17 a 20 h.

Mª Jesús Juan Colomer.
Fotografies de Rafa Ortiz Mora
Biblioteca Pública Municipal “Degà Ortiz i Sanz”.
(Ajuntament d’Aielo de Malferit)


No hay comentarios:

Publicar un comentario