Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


viernes, 4 de agosto de 2017

FOTOTECA: Moros i Cristians 1967



6 d’agost de 1967, la regina de festes Mª José Mas Berzosa i el president de festes Rafael Belda Ureña, pitxi, junt als components de la comparsa Barbàrabes, Santiago Barber Colomer, Pepe Canana, Abel Mas Berzosa, i Jose Maria Barber Colomer, pel carrer del Mig cap a l’església.  
AF Biblioteca “Degà Ortiz i Sanz, Aielo de Malferit (Col. Rafael Belda Ureña).


5 d’agost de 1967. Pepita Egea Requena, Amparin Martí Penalba, Mª Luisa Martínez Mateu, Mila Blanes Penadés, Mª José Mas Berzosa, fester, Isabel Juan Sanz, Vicenta Belda Mompó, Maribel Collado Martí, Mª Dolores Cortés Soriano. La Regina de festes i la seu cort d’honor al finalitzar la triomfal entrada de Moros i Cristians, posen davant el castell de festes instal·lat davant de les antigues escoles vells. 
AF Biblioteca “Degà Ortiz i Sanz, Aielo de Malferit (Col. Maribel Collado Martí).



Música, bandes, comparses, festers i festeres, tradició, història, devoció, licors tradicionals, el canari i  la palometa, bons dolços, carquinyols, coquetes de sagí, coquitos... 

Història d’Aielo desitja a tot el poble que passeu unes molt bones Festes Patronals i de Moros i Cristians 2017, en honor als nostres patrons el Santíssim Crist de la Pobresa i Sant Engraci Màrtir.
Mª Jesús Juan


No hay comentarios:

Publicar un comentario