Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


lunes, 18 de septiembre de 2017

MOMENTS I RACONETS D’AIELO: El bracer de l’Horta Vella








Aielo ès un poble carregat de moments i raconets lligats a bones histories, que el converteixen en un poble amb un encant i un atractiu particular. Anem a fer-los visibles!.

Esta nova etiqueta al blog que estrenem pretén ser un espai de fotografia dedicat a mostrar instants, detalls i raconets típics d’Aielo, urbans i paisatgístics, interiors i exteriors, tranquils i plàcids, detalls i mil detalls!!.. emprant la fotografia i de la mà dels nostres fotògrafs mostrarem l’apreciat poble. 

Animem a tots els aficionats a la fotografia d’Aielo que aporteu a este propòsit col·lectiu els vostres treballs, demanem i agraïm la vostra col·laboració, fonamental en este nou projecte fotogràfic, al blog teniu un racó creat especialment per a vosaltres. 

Sols demanem que tituleu les fotografies i les signeu, i si voleu acompanya-les d’algun text millor. Podeu enviar-les al nostre correu historiadeaielo@hotmail.com, gràcies de bestreta.

Des d’ací anirem mostrant i compartint tot allò que parle d’Aielo de Malferit!!.

Per començar i fer boqueta, hem triat esta fotografia tant representativa del nostre terme i gent. 

Titulada “El bracer de l’Horta Vella”. Captada per Rafa Ortiz, el 12 d’octubre de 2015, a l’Horta de la sèquia Ampla. Ramon de bombo treballant a l'horta de la seua propietat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario